Strombers i l’humorista Berto Romero units en el videoclip ‘Borracha’

El grup de Cardona (Barcelona), Strombers va decidir posar-li imatge a la cançó que ja casi casi 10 anys musicaren, ‘Borracha‘. 
Cap al 1998 comencà la carrera musical d’aquest grup català, treent a la llum el seu primer treball en 2002 Fiesta Ilegal Vol. 1. Així el conegut avui en dia Berto Romero els ajudà en la seua creació de la cançó Borracha, que quasi deu anys després han decidit fer en videclip.
Berto Romero, natural de la mateixa localitat del grup és conegut com ha humorista a nivell nacional, gràcies a les seues participacions en programes com Buenafuente, La noche de Buenafuente, i a mes per pertanyer a l’equip directiu de la productora El Terrat. Gràcies a la lletra de Berto i a la música d’Strombers ha arribat per fi el videoclip de Borracha.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €