Demà es presenta el Merut’s Festival amb Mafalda, El Elefante Bohemio i més

Mafalda, El Elefante Bohemio, Karra-ska’l i OMG Rave seran els encarregats de posar música demà a la nit de presentació del Merut’s Festival 2013, que tindrà lloc a Ontinyent el dia 20 d’agost.
L’Assemblea de Joves Merut’s d’Ontinyent, organitzadors del festival, han preparat per a demà una Trobada de Col·lectius, Centres Socials i Ateneus, que tindrà lloc a l’Espai Cultural “El Filaner”. La jornada inclou taules rodones, presentació de col·lectius i debats, que s’interrompran sobre les 19h de la vesprada per fer un passeig per la vila i visitar el Pou Clar.
A la nit hi haurà un sopar popular que anirà seguit dels concerts de presentació del Merut’s Festival ’13. Un festival que portarà a Ontinyent el dia 20 d’agost a Txarango, La Raiz, Tardor, Atzukak i Escala i Corda. Per a la nit de presentació de demà, actuaran Mafalda, El Elefante Bohemio, Karra-ska’l i OMG The Rave. Els concerts de demà tindran lloc al parc del Llombo i començaran a partir de les 23 hores. Cal remarcar que l’entrada serà lliure, i es poden fer reserves per al sopar al 96 238 3751.
Mafalda podrien ser perfectament el grup de l’any al panorama de la música alternativa. Arriben amb el seu famós directe presentant el seu primer àlbum, i ja estan preparant el segon. El Elefante Bohemio són un grup local que aportaran cançons frenètiques a ritme d’ska, reggae i funk. Quedarà una dosi més de ska a càrrec de Karra-ska’l i OMG The Rave, que posaran el punt electrònic a la nit.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €