Notícies

La Tres deu creix amb el nou curs!

Mario Sancho | 1 setembre 2013

Fa quasi un any des que vam posar en marxa aquest projecte i encara ens sorpren fins on ha aconseguit arribar la revista Tres deu. Resultava flagrant la falta d’un mitjà de comunicació seriós que s’ocupara de la música valenciana. Poc a poc, i amb la vostra ajuda hem anat aconseguint-ho. Hui la Tres deu és un mitjà consolidat, amb milers de visites i uns lectors cada vegada més fidels.
Coincidint quasi amb el nostre primer any de vida, la revista Tres deu s’ha proposat donar un pas endavant i creixer un poc més. Així, el nou curs vindrà farcidet de novetats, com per exemple l’atenció que començarem a parar a allò relacionat amb el cinema i la televisió. I aquests nous continguts els heu triat tots vosaltres a l’enquesta on vos preguntavem.
La web de la revista també està en procés de redisseny, i és possible que els propers dies noteu menys activitat a la web. És perquè també estem canviant els servidors a uns millors i més potents que ens permetran oferir una millor experiència. Demà comencem un procés de migració web que pot tardar uns dies, i que farà que la web no s’actualitze com ens agradaria.
Però eixes no seran les úniques novetats, hi ha més. La identitat de la revista canviarà i serà més colorida i dinàmica, en concordància amb el nou disseny web. També llançarem amb força la nostra nova aplicació mòbil per a Android i iPhone, de la que ja podeu gaudir una versió beta a Google Play.
En esta nova etapa continuarem informant-vos dels nous llançaments i oferint-vos promocions exclusives, vídeo-entrevistes, reportatges i tot el que enguany ja vos hem oferit. A banda de les novetats que vos hem anunciat, hi haurà més sorpreses, així que estigueu atentes!
, , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.