A menys d’una setmana pel final del ‘Dóna la nota’

BEA TANCARÀ EL TERMINI EL PROPER 9 D’OCTUBRE

dona l notaEl passat 13 de setembre el Bloc d’Estudiants Agermanats obrí el termini per participar en la quarta edició del concurs musical ‘Dóna la Nota‘. Un concurs en el que els joves que vullguen participar tindran l’opció d’aconseguir com a premi la seua actuació junt al grup de la Marina Alta Aspecat i altre de gran renom encara per confirmar.

La opció de participar  romandrà fins el pròxim 9 d‘Octubre. Enguany la novetat respecte als anys passats ha sigut el mode de participar, virtualment, tenint com a requisit per poder fer-ho que almenys un dels components del grup estiguera estudiant actualment en una Universitat Pública del País Valencià.

L’objectiu principal que es pretén és donar veu als nou grups de música valencians que canten en la nostra llengua. Per això el premi per al guanyador serà la participación en el festival de música ‘Socarrel’.

Per aquells que encara no s’hagen presentat, quins són els requisits per participar?

En primer lloc i com ja hem comentat abans que mínim un dels membres estiga estudiant actualemnt en una universitat pública (qualsevol) del País Valencià. Que el grup conte amb un mínim de cinc temer originals al seu repertori i per últim ser un grup valencià (Només territori del País Valencià).

beaCom podrà votar el públic? Com ixirà el guanyador?

Tots els videos rebuts per la BEA seran compartits tant al seu perfil de Facebook com de Twitter  per a que tots els interessats els puguen veure.

Guanyarà el video que més ‘M’agrada’ tinga en Facebook i més ‘retwitts’ conseguisca a Twitter. Això sí, només serà el vot vàlid d’aquelles persones que abans de votar hagen clicat en ‘M’agrada’ a la pàgina oficial del Facebook de la BEA i siiguen seguidors de la pàgina en Twitter.

Els videos estaran penjats a les xarxes socials a partir de l‘once d’octubre, desprès d’haver-se tancat el termini de presentació. Les votacions es realitzaran des del proper dia 11 fins el 21 d’octubre.

I el premi?

Com hem comentat adés el premi consistirà en la participació alSocarrel‘, a principis de novembre (data encara desconeguda) on actruaran en companyia d’altres grups coneguts del panorama musical valencià.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €