Altaveu.cat, l’agenda mòbil més completa

Altaveu.cat celebra el segon aniversari amb una aplicació per a mòbils. L’agenda de referència de la Tres deu ha superat els 7.000 concerts al llarg d’aquests anys i ha creat una base de dades on es poden consultar enllaços, discografies de més de 7.000 grups, gairebé 600 vídeos i 300 noticies.

altaveu.catAmb motiu del segon aniversari de la plataforma ens presenten la nova aplicació gratuïta per a Android i iOS que de ben segur vos serà útil.

Actualment l’aplicació permet consultar tots els concerts, comprar entrades, conèixer els enllaços i pròxims concerts dels grups i localitzar els concerts més propers del dia. Poc a poc, ens afirma Marc Taulé -el seu creador-, anirem actualitzant-la amb noves funcionalitats i millores.

INSTAL·LAR “Altaveu.cat”
A l’App Store // Al Google Play.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €