Arriba Jukebus, música en directe als busos de l’EMT!

2

Ahir es va estrenar el primer capítol de Jukebus, projecte basat en portar la música en directe a l’espectador mitjançant l’organització de microconcerts a dins dels autobusos de l’EMT de València. Aquestes Jukebus Sessions són gravades i posteriorment divulgades per internet, a JukebusTV, portal instal·lat a diferents xarxes socials (web, facebook i Youtube).

1Jukebus compta amb la col·laboració de l’EMT i la plataforma de música bandness.com, i està inspirat en projectes internacionals similars on música i transport públic es junten. ‘Black Cab Sessions’ (Londres) i ‘A Trolley Show’ (San Diego) són alguns referents en els que es basa el projecte. La diferència principal amb Jukebus és que aquest inclou la ciutat com a co-protagonista del vídeo. Una ciutat viva i en moviment, també a la música. Amb Jukebus passarem per eixos llocs del Cap i Casal que ens són tan familiars. Així, cada concert serà allotjat a una línia d’autobús diferent, i tal volta algú puga descobrir més d’un nou racó de la nostra València.

4Ricardo Boluda i Johnny Kutnowski són els artífexs d’aquest projecte. Amants de la música i la imatge iconscients de certa manca d’iniciatives culturals assequibles i de qualitat a València, van decidir tirar endavant el projecte, amb la col·laboració de Quique Belenguer (Bandness.com) i l’EMT València, que es van unir entusiasmats al projecte.

En aquest primer capítol Red Buffalo, una banda de destacada qualitat al panorama valencià, ens ofereix una càlida versió acústica de ‘Lake Song’, tema que ens acompanya durant aquest primer viatge Jukebus. I amb aquest primer trajecte, nosaltres hem decidit traure l’abonament, i seguir de ben a prop les properes entregues de Jukebus. Gaudiu i seguiu-los a Facebook i a Twitter!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €