Carmonas, punk-rock en femení

1275684_242149795941811_2088739659_oLes valencianes components de Carmonas asseguren que no va ser res premeditat el fet de montar una banda composada sols per xiques. Però la realitat és que eixe fet els dona un encant i punt diferent molt interessant. Carmonas és punk-rock, hardcore i garage en dosis ràpides i curtes, amb guitarres galopants, línies de baix enjogassades, bateries non-stop i veus enèrgiques. La dosi no sol superar el minut i mig, provocant un efecte explosiu i de descontrol.

Ara acaben d’estrenar disc fa només uns dies a Mondosonoro, i nosaltres vos el portem hui. Es tracta de la seua primera referència discogràfica, de nom homònim. Dotze temes produïts per Pablo Peiró, baixista i productor de Betunizer que junts a penes arriben als 15 minuts de disc. Per a alguns es fa massa curt i per a d’altres ha de ser així com una característica inherent de les Carmonas.

El disc ha sigut editat per Mascarpone Discos, segell independent valencià que ha editat altres bandes com Cuello i Lefty Wankers. Coediten Flexidiscos, Mongolic Records i Willy A Muerte Ediciones. ‘Carmonas’ ix demà a la venda amb una tirada de 500 vinils.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €