La Mostra Viva de València arriba amb música, poesia, cinema i molt més

Mostra-Viva-cartell-webLa Mostra Viva de València es celebrarà aquest pont de Tots Sants a la capital del Túria. Dedicada en principi al cinema, ha eixamplat horitzons i compta amb una vertadera mostra de cultura valenciana en tota regla. Agrupades amb motiu de la cultura mediterrània, la mostra acollirà més de 150 activitats com vora quaranta concerts de música, recitals i presentacions de poesia, exposicions i més de cinquanta projeccions cinematogràfiques. Tot això a diferents espais de la ciutat de València com el Jardí Botànic, l’Octubre CCC, La Nau i l’SGAE. Tota aquesta oferta cultural és a més totalment debades.

A l’apartat musical trobem demà divendres, entre d’altres, les actuacions al claustre de La Nau del cantant Carles Dénia,  el cantautor Andreu Valor, l’inigualable mestre del cant d’estil Pep Gimeno Botifarra, el grup vocal Melomans i l’eminència a la guitarra Quico Pi de la Serra. El dissabte 2 de novembre destaquen els veterans de la Nova Cançó Carraixet, el gran Paco Muñoz i la cantant alboraiera Aitana Ferrer. El diumenge està reservat a la portentosa veu d’Hugo Mas, que homenatjarà Ovidi Montllor en un concert especial. El cantant alcoià acaba d’estrenar nou disc junt amb els Arthur Caravan.

En quant a cinema, trobem una extensa oferta de projeccions i presentacions de curtmetratges i pel·lícules molt interessants, com algunes estrenes d’enguany com Un Suave Olor a Canela, Las Maestras de la República, Amparito Puerto y los Agujeros de Gusano, Tots A Una Veu i Una Mujer Sin Sombra. Podeu consultar tots els horaris, artistes i programacions de la Mostra a la seua pàgina web www.mostraviva.org.

Fotos: Rafa Vives.

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €