Pau Miquel Soler i Pau Alabajos homenatgen a V.A. Estellés a Ontinyent

EL PRÒXIM DISSABTE 19 EL POBLE D’ONTINYENT ACOLLIRÀ L’HOMENATGE A ESTELLÉS

Cartell_Costres_des_secaAmb motiu del vintè aniversari de la mort del poeta valencià, la capital de La Vall d’Albaida ha preparat una setmana plena d’activitats, per recordar al que és considerat com el poeta més important de la nostra terra, Vicent Andrés Estellés.

Pau Miquel Soler Pau Alabajos seran els encarregats de posar-li veu a la nit del dissabte. Els seus dos últims treballs editats ‘Lamor o la guerra‘ de Pau Miquel Soler i ‘Mural del País Valencià‘ de Pau Alabajos no són més que les memòries d’Estellés portades als nostres dies. Per això, Ontinyent els ha triat per a que presenten els discos aquesta setmana.

L’acte tindrà lloc el dissabte 19 a les 22:30h, al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Les entrades anticipades es podran adquirir per 8 euros a la Caixa d’Ontinyent, a les oficines, al casal popular Jaume I d’ontinyent i també per Internet. I a les taquilles per 10 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €