‘Echoes’, primer videoclip del grup valencià Skimoes

El grup de música Skimoes presenta el seu primer videoclip. Naturals de València presentaren el passat dia 15 d’aquest mes Echoes cançó pertanyent al disc publicat a abril d’aquest mateix any ‘Showbiz‘.

skimoesConsolidats a finals de 2013 Skimoes ja han publicat dos EPs, ‘Take it Easy‘ i ‘Showbiz‘, un ràpid ascens en el món musical espentat per haver guanyat el passat any el Arenal’s Road, que els va permetre actuar en aquest festival. Tant el rock alternatiu com el punk són dos estils que els defineixen molt bé, influenciat per grans artistes i grups com són Joy Divison, The Libertines, Sonic Youth, My Bloody Valentine i Los Planetas, entre altres.

Amb aquest segon treball publicat volen trasmetre, mitjançant les seues lletres una barreja de temes com la nostàlgia, les relacions personals… plasmant aquests sentiments en el seu nou videoclip, Echoes:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €