Presentació de Música de Telers, nou segell alcoià

musicadetelersOrxata Sound System, Arthur Caravan, Hugo Mas, We Are Not Brothers, Yin Elek, Pelandruska, Batà i Mota Estudio tocaran el proper divendres 29 de novembre a la presentació del nou segell alcoià Música de Telers. L’esdeveniment tindrà lloc al local l’Autobús d’Alcoi i començarà sobre les 23h. Hora que marcarà l’inici oficial d’un nou segell musical que agrupa diferents bandes de la ciutat d’Alcoi. El segell ja ha editat ‘Wegener’, l’últim treball conjunt d’Arthur Caravan i Hugo Mas, el nou disc dels We Are Not Brothers, el projecte en solitari de Pau Miquel Soler i també l”Atles enharmònic’ dels Arthur Caravan.

Música de Telers naix com una evolució d’una escena local, la d‘Alcoi, on una sèrie de bandes s’han anat relacionant i s’han donat compte de les mancances que tenien i de les possibilitats d’un segell que els agrupara. Ho podriem vore com el pas natural després de l’autoedició, montar-se el propi segell. El nom fa referència al passat industrial de la ciutat, i ja va ser utilitzat en un disc recopilatori d’artistes alcoians (Mésdemil, 2011).

Ara donen el pas i s’afegeixen a l’amalgama de xicotets segells valencians on ja estan Mésdemil, Discos de Perfil, La Casa Calba, Songs For  Ever i algun grapat més. Xicotets segells que supleixen la falta d’interés d’empreses més grans en projectes musicals que no siguen fàcilment rendibles a curt termini. Així, per a la festa de presentació han convidat Orxata, en la que s’endevina una de les nits de l’any a la capital de l’Alcoià. Les entrades (6€ anticipada, 8 a guixeta) es poden aconseguir a la web de la sala www.pubautobus.com, al Pub La Biblioteca (Alcoi), la Perruqueria Enrédate (Cocentaina) o al Pub Sunrise (Muro).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €