Tirant lo rock estrena Verkami amb “Silencis”

Tirant lo Rock, el grup castellonenc de musica en valencià inicia un Verkami per tal de poder finançar el seu segon treball “Silencis”. El termini del projecte encara durarà 37 dies més, on mitjançant una àmplia baralla de quanties que aportar, qui vulga posarà el seu granet d’arena.

tirant lo rockAmb els temps que corren el Verkami s’ha convertit en un suport vital per a molts grups valencians que no podem fer-se càrrec de tots els diners que comporta treure un disc. En aquest cas en concret, per poder finançar part de l’edició i la gravació. Grups com Auxili i  Aspencat entre altres ja l’han emprat  i totes les persones que han col·lborat s’han sentit molt satisfetes al fer-ho.

El grup de Vila- real ha presentat aportacions des de un euro fins els 300 euros, amb diverses recompenses a la mà de tot el qui vullga participar. “Vosaltres sereu el disc, nosaltres tan sols les vostres notes”.  Una frase molt humana que defineix clarament l’essència del grup i el que vol aconseguir.  Amb “Silencis” ens portaran una musica en català molt reivindicativa, com ells diuen “amb moltes coses a dir, moltes injusticies que denunciar”. Un disc de rock dur i amb ritmes ràpids, sense oblidar la “vesant més intima”. Ací vos deixem el video de presentació de la campanya Verkami:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €