Tritour arriba a València amb Supermosca, Holywater i Pasajero

CARTEL TRITOUR film peqBajaEl proper dissabte  30 de novembre la Sala El Loco de València (prop de la parada de metro Àngel Guimerà) acollirà a Tritour. Aquest és un concert de Rock’n Roll amb més de quatre hores de música en directe on Pasajero, Holywater i Supermosca donaran el millor de la seua música per a que tot el públic valencià gaudi al màxim de la nit.

Pasajero són banda de rock madrilenya creada després de la disolució del grup Zoo, nuevenoventaicinco. La gran i gratificant resposta del públic després de la nova creació impulsà a Pasajero a gravar el seu primer treball “el lado izquierdo’. Els Holywater són originaris de Lugo i formats en 1998. Amb el pas dels anys ha anant consolidant una gran llista de seguidors no només a Galicia, sino també arran tot l’Estat Espanyol. Supermosca són els valecians del tritur, un grup que com ells afirmen ha vingut per a quedar-se i fer-se a poc a poc més ressó dins el panorama musical.

FotoGrupoTRITOURmadrid2

La unió d’aquests tres grups en una gira d’ivern és el que ha donat pas a la creació de Tritour, que després de la gran aceptació que tingueren a Madrid i Vigo han decidit fer dos concerts més a València i Segovia. Tres bandes que respresenten la perfecció del rock’n roll actual al nostre país. Talent, energía i respecte per la múscia de l’Estat Espanyol.

No oblidar que el concert será a les 22:00h i les entrades es podrán comprar al Fnac per 12 euros i a les taquilles per 15€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €