Danny Mellow presenten ‘ El alucinante viaje galáctico de los hermanos Dogobenko’

El grup valencià Danny Melow presenten el seu nou treball ‘El alucinante viaje galáctico de los hermanos Dogobenko‘. La presentació del nou disc tindra lloc el  pròxim divendres 13 de desembre a la Sala Loco de València.

emmaAquest grup originari de València i conformat a 2002 mostren un estil molt pròpi a l’hora de fer musica, el Powepop. En aquestos anys han tocat a ciutats com Madrid i Barcelona, i a festivals tant nacionals com pot ser el PicanyaRock com internacionals, al Este’05.

El nou disc format per nou temes recull un gran nombre de lletres ingenioses i plenes d’homenatges. Totes les lletes es caracteritzen per l’humor, de diversió i amb melodies que fan ballar a tots.

PRESENTACIÓ JUNT A EMMA GET WILD

La presentació del nou treball serà com ja hem comentat a la sala Loco Club de València, junt a Emma Get Wild. Aquesta cantant amb tres discos ja editats ‘Hey Hurricane‘, ‘Heavely creatures‘ i ‘Dark stones from the secret corner‘ acompanyarà als valencians la nit del divendres. Us recordem que l’acte començarà a les 22:30h per un preu de tan sols 5 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €