Frida estrenarà el seu nou disc ‘Neologismes’ el gener

logoBianoHo van anunciar fa uns dies, i ja és oficial. Frida estrenarà nou disc el gener del 2014. Per arrancar la promo els valencians Frida van treure ahir el primer video promocional del que serà el seu segon treball, ‘Neologismes‘. El grup de rap format fa cosa d’un any per Olmos d’Arrap i Tom de Barraques Sud Sistema està disposat a berenar-se el panorama, i per això han estrenat nova imatge.

Però aquest vídeo amb tints surrealistes no és l’únic. Poc a poc la banda anirà alliberant a la xarxa la resta de la sèrie de quatre videos promocionals amb els que aniran desvetllant nova informació al voltant del seu segon disc, que veurà la llum al gener. Aquesta primera peça està protagonitzada per Hèctor Arnau i Biano, d‘Orxata Sound System.

No ha passat ni un any des que van treure ‘Free Rap‘, la seua primera creació i ja estan mans a l’obra amb la seua segona referència. Si no vols perdre’t cap detall del llançament, pots seguir-los al seu Facebook. A la revista Tres deu vos mantindrem informats!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €