Pau Alabajos i Cesk Freixas units en una única actuació

El pròxim dijous 12 de dessembre Pau Alabajos i Cesk Freixas faran una actuació conjunta al teatre El Micalet de València. Actuació que començarà a les 20:30h amb un preu de 8 euros. L’endemà els podrem veure també a El Pinós (Vinalopó Mitjà).

pau alabajosL’artista del Penedés ens portarà el seu treball editat fa un any “Tocats pel foc“. Amb nombrosos premis Enderrock aconseguits des dels seus inicis Freixas publicà el passat 29 de novembre el seu primer llibre “Paraules per a Gaeta“. Un músic que des de 2004 no ha deixat perdre ni un segon de la seua carrera musical i ara també literària. Per altra banda, Pau Alabajos portarà al Micalet “Mural del País Valencià“, un treball dedicat plenament al gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés. Alabajos recull a la seua trajectòria artística nombrosos premis des de l’any 2006, com ara premis Ovidi, Enderrock etc. fins a ser el músic tan reconegut que és ara mateix.

Us recordem que les entrades per al concert del Micalet les podreu adquirir de manera online per un preu de tan sols 8euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €