The Prodigy dj set arriba a València el dijous

El proper dijous 5 de desembre arriba de la mà de Furtive a Koh Tao Club l’MC de la famosa banda britànica de rave i rock electrònic Maxim. Desplegarà el nou espectacle The Prodigy Dj Set, amb sessions de trap transgressiu, rap, i nous sons electrònics provinents de l’avantguarda rave britànica. Aquesta cita suposa la presentació del nou projecte a esta zona del Mediterrani, pel que serà una oportunitat única per gaudir-lo.

El frontman de The Prodigy s’ha posat mans a les taules (de mescles) per portar els seus sets de backstage a festes i concerts al voltant de tot el món. Maxim, punxava als camerins i backstages de les gires de The Prodigy. Ara ens porta les seues sessions per a compartir amb tothom els seu estil característic. El propi Maxim ha dit: “Després d’estar punxant temes en els camerins de la banda durant anys, vaig pensar que era hora de portar-ho als clubs i discoteques, punxar els temes que em motiven i passar-ho bé”.

La cita serà el proper dijous 5 de desembre a partir de les 00h. Acompanyaran el britànic els Djs residents Soak, Rever i Ohcan & Dosis. Les entrades es poden aconseguir a un preu d’entre 12 i 15€ per internet, a la web de la discoteca. A guixeta el seu preu serà de 18€. L’aforament és limitat, i arriba fins a 2500 persones.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €