Betagarri serà el cap de cartell del Sons de Xaloc Festival a Vila-real

1546409_683160835057111_1066182241_nHui s’ha fet públic el cartell definitiu del primer festival organitzat per l’associació i web cultural Sons de Xaloc té previst fer a la ciutat castellonenca de Vila-real. Serà el Dissabte 1 de Març a l’Avinguda Europa totalment gratuït. Acompanyaran als bascos Betagarri el torrentí Pau Alabajos, Almorranes Garrapinyaes que aquesta volta juguen en casa, Arrap, Auxili i Mugroman.

Per la vesprada a més d’una Fira d’entitats amenitzada pels grups The Brut Of Cat, Saba Nova i Mosin Nagant, hi haurà un debat relacionat amb el món de la música sota el títol “Centralització i comercialització de la música en valencià”.

A més a més podrem gaudir de la Muixeranga del Camp de Morvedre i la Colla de dolçaina i tabal La Llavor. Unes jornades molt completes on col·labora l’Ajuntament de Vila-real (àrea de joventut), Metrònom, Pollos Planes, Pomelo Televisió i Macondo.

Betagarri

betagarri_header2

Pels qui no coneguen els Betagarri són un grup basc nascut el 1993. Afincats a Vitoria-Gasteiz fan una mescla d’ska i rock que amb Iñaki al cap davant fan que siga una bomba en directe. Vindran al País Valencià després d’anys sense actuar-hi. L’última vegada que se’ls recorda va ser quan presentaren Bizitzari txistuka a les Festes de Benissa allà pel 2010. Presentaran, doncs, el seu últim disc d’estudi Zorion Argiak (2012), 23 cançons al més pur estil Betagarri.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €