L’Iboga Summer Festival 2014 es trasllada a Cullera

Iboga Imagen 2014L’últim festival instal·lat en terres valencianes ha sigut l’Iboga Summer Festival, un esdeveniment musical i cultural especialitzat en els estils Balkan, Swing i Ska. En l’edició del 2013 els organitzadors van deixar clar la seua aposta per aquestos estils i el seu públic potencial. Els caps de cartells que visitaren Xàbia foren, entre altres, The Selecter, Shantel o Beardynam.

La primera novetat, però, d’aquesta nova edició és que canvia d’ubicació. El festival canvia Xàbia per Cullera, un canvi raonable per les millors connexions d’aquesta última. Russkaja, Swingdigentes, Bohemyan Betyars, Ara Malikian i Alice Francis són els primers noms confirmats d’un cartell que, si aposten igual de fort que l’any passat, promet ser una data ineludible. Les entrades ja estan disponibles per 24€ en la seua pàgina web.

Gira de presentació

Durant el mes de Març celebraran una gira de concerts per l’Estat espanyol per anar presentant el festival i el cartell. Representaran l’essència Iboga Summer Festival 2014 els hongaresos Bohemian Betyars i el seu balkan punk juntament amb el dj Ángel Plur. Per la ciutat de València passaran el 12 de Març i la cita serà a la Sala Loco Club.

Vos deixem amb l’actuació de The Selecter en l’edició passada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €