Ki Sap segueix movent-se amb ‘Keep Skankin’!

kisap2014La veterana banda de reggae Ki Sap ha anunciat la publicació enguany del seu octau disc, que ja estan acabant d’enregistrar als estudis Tigris de Gandia i als New Rockers Studios. Març és la data prevista per al llançament. ‘Keep Skankin’ és el nom de l’àlbum que prepara la banda valenciana, i amb el que volen reivindicar-se com la banda de reggae en actiu més antiga de València, i demostrar que continuen ben vius i creatius i amb banes de ballar i cantar ska i reggae. Un fet que sorpren davant el continu degoteig de dissolucions de bandes formades al mateix temps, al voltant de la segona meitat dels ’90.

Després de 18 anys, el grup liderat per Ital Erik, es disposa a tornar a la càrrega, acompanyat de la nova veu de Paula Bam Bam i la resta de meravellosos instrumentistes que composen la banda, tot fent un gir per endinsar-se en l’ska més clàssic. Tot i això, no signfica que Ki Sap torne als seus primers anys d’ska-punk. En aquest teaser podeu fer un tast del que es pot esperar del nou disc ‘Keep Skanking’:

Involucrats en altres projectes

Els membres de Ki Sap no només han estat oferint actuacions en directe l’últim any. També han participat en altres projectes relacionats amb la música jamaicana. Erik i Paula formaren Deep Kultxa Crew, un trio encarregat de cultivar Reggae, Roots, Sound i Raggamuffin. També uns quants components de la banda han acompanyat Begoña Bang Matu integrats a la seua backing band.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €