Primeres informacions sobre ‘Som riu’, el nou disc de Txarango

1496730_684777624905671_1926937928_nEl proper 18 de març vorà la llum ‘Som riu’, el nou treball de la banda catalana Txarango. El nou àlbum està composat durant la seua última gira, i reflexa les vivències i experiències del grup en un any que ha canviat les seues vides. Un autèntic canvi vital forjat durant dos anys en els que no han tingut quasi temps per descansar, ja que han empalmat la gira ‘Music Revolution’ amb la preproducció del nou treball.

El procés de creació i llançament ha sigut força diferent, ja que la majoria dels nous temes són totalment inèdits. Aquest segon disc pot suposar l’assentament de la banda a les altes esferes del panorama musical, així com el tret d’eixida de la seua carrera internacional, que reconeixen és un dels objectius.

El leitmotiv d’aquest nou disc és l’esperança, assegura la banda, “tot allò que ens permet somiar”. La idea de la col·lectivitat també hi és molt present, doncs moltes gotes formen un riu, un riu que avança. Perquè moure’s és segons la banda la única manera de fer millorar les coses. Per explicar millor el procés de creació i gravació del disc han publicat un reportatge del que ja podeu vore la primera part:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €