El San San Festival omplirà Gandia de música

San San FestivalEls propers 17, 18 i 19 d’abril Gandia acollirà un dels festivals més interessants d’aquestes Pasqües. El San San Festival arriba per oferir tota una programació de primer nivell que inclou Amaral, Lori Meyers, Love Of Lesbian, Carlos Sadness, Fuel Fandango, IZAL, La Habitación Roja, Polock i fins a més de 50 bandes, artistes i dj’s del millor del panorama indie estatal i local. Entre els Dj’s que podrem gaudir al festival trobem Kostrok, Kill The Hipsters, Guille Milkyway (LaCasaAzul) i Plan B entre molts altres.

En la seua primera edició aquest nou festival pasqüer ha apostat fort per la combinació de grans noms de l’electrònica i l’indie pop-rock estatal amb propostes valencianes de gran reeixida i projecció. Entre els caps de cartell trobem Amaral, Lori Meyers i Love Of Lesbian. Les bandes valencianes estan representades amb LHR, Polock, Rubick, Flaco Favor o Reno entre d’altres, i s’entremesclen amb els murcians Second, els andalusos Fuel Fandango i Niños Mutantes o els madrilenys IZAL.

En definitiva una aposta molt seriosa i interessant que, si funciona, té una clara vocació de quedar-se a Gandia molt de temps. El San San Festival tindrà lloc a les rodalies del complex d’oci Wonderwall Gandia Resort i podeu comprar ací les entrades. De moment els abonaments tenen un preu de 39€ si es compren de manera anticipada. Les entrades d’un dia tindran un preu de 25€. Podeu trobar totes les bandes que actuen al festival, així com tota la informació sobre zona d’acampada i altres temes a la web del festival www.sansanfestival.com.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €