Estrenem “VLC Mafia”, cançó del nou disc de Ki Sap

Ki Sap Keep Skaninkin'Aquesta vesprada vos presentem “VLC Mafia” una cançó en exclusiva del nou disc de Ki Sap, la veterana banda de l’Horta que enguany celebra els seus 18 anys als escenaris amb un nou treball: Keep skankin’.

Es tracta d’un disc amb 12 temes, carregat de ska & reggae, però amb un toc més skatalític que el seu anterior treball. Sons roots, reggae, ska, rocksteady, amb melodies molt curades i amb un ritme que no vos deixarà parar de ballar!

Aquest nou disc ha estat enregistrat entre els estudis Tigrus de Gandia i els New Rockers Studios d’Almàssera, sota la supervisió de Pepo Valero. Ki Sap, a més ha volgut comptar amb Joan Marc Pérez (La Gossa Sorda, BKS) als teclats, amb Fran Macook al saxo, amb els cors del Payoh SoulRebel i els scratxos del tema “Badda dem” Xavier Hernani.

La gira de presentació els durà a actuar en diferents llocs, entre els quals podem confirmar el 28 de Març a Alcoi, el 5 d’Abril a Villena o el 17 de Maig a Pedreguer. Entreu al Facebook de Ki Sap per descobrir totes les dates. Vos deixem amb “VLC Mafia“!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €