Notícies

Disc de La Gira 2014 i sorteig Concert de Falles

Redacció | 6 març 2014

CD La GiraEscola Valenciana llança el 8é Disc de la Música en Valencià. El recopilatori inclou 22 temes de músics i cantants valencians que han editat disc durant 2013 i de guardonats en els últims Premis COM.

Escola Valenciana ha editat el 8é volum del disc recopilatori de la música en valencià, conegut popularment com el disc de La Gira. El volum 8 de la música en valencià s’ha editat tenint en compte tres factors: grups/solistes premiats per la crítica musical en els darrers Premis COM; grups/solistes que han tret disc l’any 2013 i que no han aparegut en cap dels set discos editats anteriorment; finalment, tenint en compte, també, la varietat d’estils.

Els grups i cantants que conformen aquest recopilatori són: Smoking Soul’s, Aspencat, Pellikana, Vertigen, Auxili, El Trineu Tanoka, Almorranes Garrapinyaes, Pepet i marieta, Andreu Todo, Enderrocks, Mox Nox, La caixa de gel, Frida, Senior i el Cor Brutal, Lluís Vicent, Pau Miquel Soler, Mox, Pep Laguarda & The Reisons, Júlia, Rafa Xambó, Mara Aranda i Solatge, i Sis Veus per al Poeta.

Sorteig Concert de Falles

El recopilatori és l’avantsala de l’inici de la Gira 2014, la qual comença amb el Concert de Falles. El dilluns 17 de març a l’Auditori de Burjassot podrem veure als Aspencat, Pirat’s Sound Sistema, Pellikana i El Trineu TanokaPer als més afortunats des de la Tres deu llancem un sorteig de dos entrades per assistir-hi mitjançant Facebook.

Recordeu, però, que les entrades del concert estan a la venda en el web d’Escola Valenciana i als punts de venda oficials: Centre Social Terra, Bar la Murta, Ca Revolta i L’Atzucac.

Sorteig Concert de Falles

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Disc de La Gira 2014 i sorteig Concert de Falles

  1. Sara 6 març 2014 at 21:22 #

    En una poqueta sort.. 🙂

  2. Amparo Bosca Morant 7 març 2014 at 00:08 #

    Jo en vullc una!!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.