Atupa presenta nou single i videoclip, Poble

Atupa PobleAquells xicons anomenats Atupa, aquells que revolucionaren l’escena musical valenciana amb Quatribarrap ens porten hui novetats a mode de nou single i videoclip. L’avançament que han volgut mostrar-nos amb unes imatges ben potents s’anomena Poble, i és la punta d’iceberg del pròxim EP que tenen previst treure.

A continuació vos deixem amb un videoclip que conta tres històries, tres formes d’entendre allò que som, el Poble. Es tracta d’una peça audiovisual co-produïda amb Graphic Records, la mateixa productora que fera el d’Orxata amb Soniye o Filibusters de Mai Mai. El càsting d’actors el capitaneja Claudi Penalba, fill de Borja Penalba. El paper de l’avi l’interpreta Paco Alegre i els policies Miguel Seguí i Javier Romero mentre que les tres xiques són Ana Borras, Marta Guillen i Antonella Ceruti.

Pel que fa a la cançó podem sentir cap al final de la cançó al cantautor de Xàtiva, Feliu Ventura mentre que la producció musical ha estat a càrrec de Ainz Adams (#RàdioMacramé, Orxata).

Recordeu que podrem veure als Atupa en directe aquest Dissabte després de la manifestació a l’Auditori de Burjassot juntament amb Tashkenti, Orxata i Assekes. Aconsegueix la teua entrada ací mateix. Gaudiu!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €