Electrobeach presenta les dates de la seua 5a edició

Electrobeach BenidormL’Electrobeach torna a Benidorm per a celebrar la seua cinquena edició en 2014. El festival confirma un canvi de data per a aquesta nova edició, passant als dies 1 i 2 d’agost de 2014. Un xicotet avançament en el calendari que és ja una de les cites electròniques amb més pes del circuit estatal pel que fa a la música electrònicna, més concretament els sons més pròxims als techno.

Un nou lliurament del festival electrònic de l’estiu, que començarà a confirmar els primers noms per al seu cartell en les pròximes setmanes. Dues intenses jornades dedicades a l’escena electrònica internacional, on també hi haurà espai per a estils més actuals dins del mapa electrònic.

Electrobeach presenta una oferta especial de llançament exclusivament a través de xarxes socials i s’esgoten en apenes unes hores. Les entrades estaven a la venda al preu de 30 euros en un sèrie limitada d’un contingent de 1000 abonaments per a tots dos dies. Aquesta oferta ja no està disponible així que haureu d’esperar-se a pròximes confirmacions i nous preus. Estigueu atentes al seu Facebook per a pròxims llançament.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €