Ja arriba el pop-rock electrònic de STTL


STTLSTTL (pronunciat Seattle) és una nova banda valenciana que busca serun projecte innovador, trencador i atractiu. Vol arribar per quedar-se i busca deixar la seua essència en cada escenari. Lluny de ser un treball impulsiu o espontani, aquest és un projecte treballat amb cura i pensat i madurat durant anys, ja quan encara tocaven a la seua anterior banda No Somos Nadie. Ara STTL arriben amb un so nou, extremadament ballable però sòlid. Un so que vol representar “les mossegades furtives de la nit, els paranoucs moviments sensuals de cintures que dessitjen deixar la seua empremta, el ballar entre gegants i ser lladres de lladres”. Els noms dels seus primers tres singles ja ho anunciaven: ‘Muérdeme’, ‘Paranoia’ i ‘Jóvenes’ són una bona representació de la nova proposta de STTL. Han anunciat que publicaran els dos temes extra que completen el seu primer EP abans del concert de presentació del 9 de maig.

Pop – rock electrònic esquitxat d’idees que escapen al concepte del típic grup de rock. Guitarres que s’aproximen a les pistes de ball i directes més propers a festes que a clàssics concerts. Banda i DJ set. Voluntat de crear un món que embolique als seus fans ¡, que els faça sentir-se part d’alguna cosa única i gran. STTL és com una marca: un so radiable i comercial, però que a la vegada aconsegueix anar més enllà del que és convencional.

Faran la seua presentació en directe el proper 9 de maig al Jerusalem Club de València. Les entrades tenen un preu de 7€ les anticipades i ja es poden comprar a movingtickets.com.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €