Low Festival 2014, deu noves confirmacions

Les 10 noves confirmacions del Low Festival 2014

A pocs dies de presentar el seu esperat nou treball “Luminous”, que veurà la llum el 5 de maig, els britànics THE HORRORS confirmen la seua participació en el Low Festival, alegrant a tots els fans de la banda als quals se’ls han fet llargs aquests tres anys de silenci discogràfic. El french house i l’electro més elegant vindran de la mà de SEBASTIAN. Dj, productor i polític francés, aquest músic va començar a fer-se un buit en l’electrònica europea allà per 2005 quan va començar a remezclar a Daft Punk, Klaxons, Cut Copy o Uffie. Però el reconeixement internacional li va arribar en 2011 quan va publicar “Total”, el seu primer disc d’estudi.

Si hi ha hagut un grup estatal que ha donat que parlar en els últims mesos aqueixos han sigut THE PARROTS, un trio madrileny que, sense tenir encara un disc físic publicat, han aconseguit amb el seu so garage i surf arribar a tots els mitjans estatals i a nombroses referències en la premsa internacional. CHEATAHS defensaran el so shoegaze amb les seues influències de grups com My Bloody Valentine o The Jesus & Mary Chain i ara, després de dos EPs, els britànics vénen a presentar el seu disc homònim.

Low Festival 2014La sorpresa de la temporada l’està posant CARLOS SADNESS és un d’aquests artistes que semblen recentment trets del Renaixement. Polifacètic i amb una llarga trajectòria musical (abans era conegut com Shinoflow). Conegut per publicar lliurement cançons en internet des de 2006 i per posar música a pel·lícules i sèries espanyoles, amb el pas dels anys va depurant la seua música a sons més indie-rock.

JOHN GRAY és el projecte electrònic de J. I. Edward. Madrileny i cosmopolita, insultantemente jove, Gray es mou amb soltesa i elegància entre el chillwave, el pop, el R&B i el soul. Mentre que la banda alicantina BARALIDES aportaran noventero i un present proper a el “folk&roll”, tornen amb un format electroacústico carregat de belles melodies.

Pel que fa als nous Dj’s confirmats parlar de DJ COCO és parlar d’un dels “punxes” més coneguts dins de la indústria musical amb més de 15 anys recorrent les cabines de la seua Barcelona. Millor dj per la revista Rockdelux. També estaran ELYELLA DJS que són, segons resa en la seua biografia, la confirmació definitiva del romanç entre el indie i l’electrònica. I açò ha de ser cert perquè des que en 2009 feien la seua primera punxada en públic s’han anat guanyant un buit en festivals, així com una residència en La3 de València. A més hi seran també el col·lectiu de Dj’s OCHOYMEDIO FESTIVALS TOUR del conegut local, un dels clubs amb més solera indie de Madrid.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €