Meneo s’apunta a un Groove Street que canvia a La 3

Meneo Groove StreetAquest divendres, en plenes vacances de pascua visita València el sudamericà afincat a Madrid, Meneo. Segur que molt de vosaltres ja el coneixeu pels seus atrevits a la volta que polèmics directes on la majoria de voltes acaba despullat. La seua música és tropical i electrònica. Fa utilitzar una Game Boy hackejada per treure sons 8 bits a ritme de cumbia i latin.

La nova ubicació del Groove Street serà la Sala Oven de La3 club. Amb Meneo l’acompanyaran els residents d’aquesta festa Beauty Brain i Qwert, i també Soniye.

Beauty Brain i Sonyie amb novetats

Els Beauty Brain estan d’enhorabona perquè ja s’ha fet públic el seu remix al gran Benny Page, un dels referents del drum’n’bass i jungle mundial, i que precissament xafarà València aquest Dissabte per punxar a la Sala Koh Tao a la festa aniversari d’Avanti Tutti. La cançó que ha escollit el londinenc per portar-la al seu camp de proves ha sigut “Hot Body Gal” on col·labora Richie Loop.


Per altra banda el valencià Jose David més conegut com Soniye acaba de treure una nova cançó de la mà del segell Masivo. Es tracta d’una cançó amb tints de trap, twerk i baile funk anomenada Tu taba luku.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €