Xàbia Folk celebra la seua XIIIa edició

xàbia folkEl cap de setmana del 9 a l’11 de maig tindrà lloc el XIII Xàbia Folk. Una nova edició del festival de folk que es celebra a la població de La Marina Alta, Xàbia i que arrima diferents propostes pròximes a aquest estil tradicional.

Els amfitrions de la festa són els xabiencs de La Romàntica del Saladar, que enguany precissament compleixen 20 anys. Conicidint amb aquesta efemèride els del Saladar treuen al mercat el seu quart àlbum anomenat “A parar a Puerto Rico“. En aquest àlbum trobarem cançons que ja han anat tocant als directes però que fins ara es trobaven inèdites. El divendres del XIIIé Xàbia Folk hi podrem trobar des fandangos passant per pasdobles i tarantel·les.

El Dissabte 10 pujaran a l’escenari els aragonesos Olga y los Ministriles amb una posada en escena amb ballarins aragonesos i un repertori en homenatge al gran José Antonio Labordeta.

I tancaran el festival de folk el Diumenge 11 sis veus femenines d’origens diversos (Catalunya Nord, Balears, la Garrotxa, l’Empordà, el Vallès i el Gironès). Capcadira duran la seua polifonia a Xàbia per oferir al públic un repertori de cançons tradicionals amb harmonies actuals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €