Entrevista a Buhos, el nou fenòmen

BuhosA València no sabíem res de Buhos, un grup que resulta està omplint festes majors al Principat. Els hem anat coneixent pels llaços que tenen amb Els Catarres o Txarango. I ara ens visiten amb aquests últims a la presentació oficial a València de “Som riu“. Parlem amb ells per conèixer-los un poc més.

Bona vesprada xics, per molta gent que ens estarà llegint sou totalment desconeguts. Parleu-nos un poc de vosaltres, de la vostra trajectòria. Hem investigat i els vostres inicis venen del món de les orquestres, grups de versions…

Vam començar tocant les cançons que ens agradava escoltar a les festes, una mica de tot, érem un grup d’amics que passava les tardes fent música i mica en mica van anar sortint del local… sempre amb vocació festiva… amb el temps vam començar a escriure les nostres cançons. Ara les tenim penjades a la web www.buhos.cat i cada dia hi ha més gent que entra a buscar-les i això ens fa molt feliços!

Pel que ens han contat de vosaltres, els Buhos s’han de viure en directe, a les festes majors on toqueu la gent s’ho passa molt bé. Quin és el vostre secret? La vostra agenda treu fum!

Ens agrada molt el que fem, som molt feliços a l’escenari, ens vam adonar de que quan nosaltres ens ho passàvem bé la gent s’ho passava bé i a partir d’aquell dia no vam parar d’incorporar cançons que ens fessin trempar… i quan trempem trempa tothom.

Parleu-nos un poc de l’últim disc “Natura Salvatge” com ha estat que la producció vos la porte un històric com el David Rossell (Brams)?

Un amic i un mestre del que hem aprés moltes coses, hem disfrutat i estem molt contents de com han quedat totes les cançons. El Natura Salvatge és el millor disc que hem fet mai i en gran part és gràcies a ell.

Moltes persones vos hauran pogut conèixer per la cançó amb Txarango, Ska-P, Els Catarres o Albert Pla (entre altres), com heu acabat convencent a tanta gent i tant bona?

Ha estat molt fàcil! Menys en el cas d’Ska-p la resta són bons amics nostres amb els qui fa anys que coincidim de concerts i no ens va costar massa que s’animessin. En el cas del Pulpul va ser la cançó Toca Hamelín la que es va encarregar de seduir-lo. Estem molt agraïts a tots ells.

Tenieu ganes de baixar al País Valencià? Que espereu del públic, vos han parlat Els Catarres o Txarango de les seues incursions a terres valencianes?

Si! I ja tenim ganes de venir a tocar per primer cop i esperem que després en vinguin molts més! Com sempre a la vida les primeres vegades les veus amb respecte i il·lusió… Esperem estar a l’alçada i que tal com passa aquí acabem el concert en comunió amb el públic i fent un bon meneo! Hi ha moltes ganes de tocar a Burjassot!!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €