‘Muévete’, nou disc de La Rana Mariana

cartel mueveteLa Rana Mariana torna. Després del seu primer LP ‘Música en la calle’, del qual van aconseguir vendre 4.000 còpies, girar diverses vegades per Espanya i participar en festivals multitudinaris com el Viña Rock o Arenal Sound, segueixen amb la seua carrera professional gravant i editant el seu segon treball treball, batejat com a ‘Muévete’.

Al nou disc la rumba, les músiques llatines i brasilers s’amaneixen amb el funky, conformant la identitat del so fabricat per La Rana Mariana. Com venia sent constum a les seues cançons, torna a destacar la vitalitat i el positivisme de les seues lletres, sense oblidar la crítica i denúncia social.

‘Muévete’ compta a més amb col·laboradors que enriqueixen la textura de les noves cançons de la banda, com ara Chiki Lora de Canteca de Macao, Alcides Toirac de Lariba, i Pi Mccarthy de Nanai. La gravació i edició del nou treball ha estat possible gràcies al crowfunding, el qual han anomenat ‘Croak-funding’, on han aconseguit el suport i la col·laboració de més de 400 persones.

La presentació de ‘Muévete’ tindrà lloc el proper 23 de maig a la sala Àgora Live d’Aldaia, on hi haurà després del concert una festa amb Cinnamon Dj i El Surco Pinchadiscos & eLeJota fins les 7 de la matinada. L’entrada única de 10 euros només es podrà comprar a guixeta. Per que conegueu un poc la banda vos deixem amb l’entrevista que els feiem fa poc més d’un any quan ens els vam trobar actuant junt a la Llotja un dia de mascletà previ a les Falles:


Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €