Aspencat, Auxili, Atupa, Ki Sap i Dj Plan B al Comboia’t 2014!

Comboia't FestivalL’estiu i els concerts de música en valencià van agafats de la mà, i no només a la Marina Alta com s’ anunciava l’altre dia, sinó també a la comarca de La Safor (València). El pròxim 25 de juliol el poble de Xeraco cel·lebrarà el Comboia’t Festival amb les actuacions d’AspencatAuxili, AtupaKi Sap Dj Plan B. El pàrquing del pavelló municipal de Xeraco acollirà aquests 5 grups organitzat per la penya Va de Bo i produït per Pro21Cultural.

Aspencat

Grup musical de Xaló (Marina Alta) sorgit a l’any 2005. Els seus ritmes estan basats en un estil reggae, ska i drum’n bass, però des del seu últim cd Essència  el seus ritmes han avançat cap a uns sons molt més electrònics.

Auxili

Altre grup nascut a l’any 2005. El seu primer traball no va veure la llum fins l’any 2009, tot i això després d’un parèntesi musical el passat any treeren a la llum Dolç Atac, un segon disc molt més madur i treballat que el primer. Ells mateixa s’en adonaren de la maduresa adquirida aquestos anys i del camí trobat per tirar endavant, el reggae.

Atupa

Jove grup de Montcada, l’Horta Nord (València) que surt de l’amistat entre els amics i l’amor cap al rap. Les seues lletres transmeten les seues crcítiques de la valència actual, sense deixar de banda l’humor i la ràbia conjuntament. També queda plasmat les ganes de viure del jovent d’avui en dia i les ganes de lluitar per la cultura i el territori.

AtupaKi Sap

Els més veterants. Porten des de 1996 passejant-se pels escenaris del País Valencià. Amb 7 treballs editats i l’ska que sempre els ha acompanyat han sabut aguantar en el món musical aquestos 18 anys.

Dj Plan B

Un dels dj’s més actius dins l’escena musical valenciana. El seu estil podria definir-se com una barretja entre la imaginació de 2 Many Djs i la tècnica de DJ AM. Gràcies al seu peculiar estil ha aconseguit ser campió de València a la Red Bull Thre3style en 2012 i finalista estatal.

Però el millor que té el Comboia’t Festival, a banda dels grans grups, és el seu preu. Una nit amb la millor música per tan sols 6 euros anticipada i 9 en taquilla, disponibles en aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €