Comença la temporada de concerts a La Marina Alta

La Marina Alta concerts

Si per alguna cosa destaca la comarca de La Marina Alta és per les festes patronals dels seus pobles. Quan arriba l’estiu des de les ciutats fins als poblets més xicotets ens presenten uns programes de festes del tot envejables. És el cas de Jesús Pobre, Alcanalí o Pego aquest mes de Juny.

A més de les millors orquestres com La Pato, La Tribu o La Montecarlo que fan autèntiques gires per la comarca, a les Festes patronals dels pobles de La Marina Alta trobem sempre la Nit de Rock. Una de les nits “més internacionals” pel públic assistent que ve de les comarques properes, i no tan properes.

El primer dels concerts del que alguns ja han batejat com #LaMarinaFest serà el pròxim 13 de Juny a Jesús Pobre. Comptarà amb l’assistència de la banda de metal madrilenya Hamlet, els retornats Dr. Calypso i Lizard Depression, els guanyadors de la desena edició del Cabrerock.

A Pego enguany les Festes seran una doble celebració. El 21 de Juny el grup bandera del poble, La Gossa Sorda, presenta en plenes festes el seu nou disc. Estaran acompanyats dels catalans Pirat’s Sound Sistema i Oques Grasses a més d’El Diluvi, que venen amb disc nou també.

El 27 de Juny, tancant el primer mes de l’estiu, a Alcanalí s’ajuntaran Auxili que tornen a La Marina Alta després de l’exitós Xalònia, Orxata, i els dj’s Plan B i Biano. Tots els concerts són gratuïts i comencen al voltant de les 00h, 23.00h i 00.30h respectivament. Aniràs a tots?!

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €