Lluna d’estiu, l’últim CD + DVD dels Mugroman

Lluna d'Estiu MugromanJa el tenim ací, el darrer treball de Mugroman, un disc en directe en CD i DVD enregistrat al festival Feslloch 2013. Després de l’anunci de la retirada de la banda, fan un homenatge a tots els seus fans i posen en descàrrega directa i gratuïtaLluna d’estiu“.

El disc repassa en 14 cançons els millors temes del seu anterior treball, “Sol d’hivern“, així com algunes de les cançons més cèlebres de la seua discografia, incorporant, a més, un parell de sorpreses en forma de versió.

Lluna d’estiu“, com s’anomena aquesta última referència dels Mugorman, que culmina la carrera del grup després de 12 anys, més de 300 concerts, i 6 discs (quatre d’estudi i dos en directe). Deixaran els escenaris el proper 12 de juliol, després d’una gira de comiat que els ha portat pels llocs més significatius de la seua carrera.

Pel que fa als últims directes aquest divendres estaran per darrera vegada en concert a València, a la Sala Matisse junt a Arthur Caravan en la cloenda del cicle Matisos. El 4 de juliol actuaran en Campredó (Tarragona), l’última oportunitat per als catalans; l’11 tancaran la nit del divendres al Feslloch (Benlloch) junt a vells companys de batalla com La Gossa Sorda, Bajoketa Rock o Pau Alabajos; i per últim, el 12 de juliol tocaran al seu poble, a Xixona, tancant aquest cicle al mateix lloc on tot va començar.

Vos deixem amb el directe, que l’han pujat directament a Youtube, i també amb la descàrrega de disc. Fins sempre Mugroman!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €