Neptuno Aquatic Festival, electrònica al parc aquàtic de Benidorm

Neptuno Aquatic FestivalCristian Varela, Derek Muller, The Zombie Kids o Space Elephants, entre els caps de cartell del Neptuno Aquatic Festival. L’esdeveniment, que compta amb un cartell copmlet, tindrà lloc en les instal·lacions del Parc aquàtic Aqua Natura de Benidorm.

El pròxim dissabte 12 de juliol de 2014 se celebrarà la segona edició del Neptuno Aquatic Festival, el qual tindrà lloc en plena temporada alta, i tant per al turisme estacional com per als fidels seguidors del festival, ens porten un cartell immillorable, amb artistes de primer nivell, entre els quals destaquen grans noms del panorama musical, tant estatal com a internacional que hem avançat a les primeres línies.

El festival tindrà una duració 12 hores, obrint les seues portes a les 18.00 hores de la vesprada i posant punt final al mateix a les 06.30 hores del matí. Neptuno Aquatic Festival ofereix dos zones diferenciades, perquè els assitents puguen triar el tipus de música que volen ballar.

La primera zona, el Tech Stage, on la música electrònica més actual farà les delícies dels assistents amb la participació d’artistes consolidats de la talla de Cristian Varela, Uto Karem, Derek Muller, Karretero, Carlos Agraz o Lorena LLanes, entre uns altres.

La segona zona, el EDM Stage, tindrà un elenc d’artistes de primer nivell, des de The Zombie Kids, Space Elephants o Eyes of Providence, passant per dj’s com Miguel Serna, JP Candela, Dj Pive o Arhamys G, que no donaran treva al públic.

Pots fer-te amb la teua entrada des de la seua pàgina web neptunofestival.com, on també podràs trobar més informació sobre els autobusos que es posaran des de diferents punts per anar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €