Third Karhan llancen l’EP ‘Pantera’

THIRDKARHAN-2Third Karhan són tres joves de la ciutat de València que ja fa dos anys que es van ajuntar per crear un col·lectiu de música electrònica. Passat el temps, el balanç és molt positiu per aquest trio. Tenen residència mensual a les festes WOW de la discoteca La3; també han punxat a clubs com Excuse Me?, Mogambo, Koh Tao, SunClub, The Pool, Murray i pràcticament les millors pistes de ball de la capital del Túria. I no només això, sinò que ja han eixit de casa, punxant al DOM Club de Helsinki (Finlàndia), el City Hall de Barcelona, així com a diversos clubs de Màlaga.

Ara publiquen ‘Pantera’, un EP de cinc cançons produït quasi en la seua totalitat amb instruments analògics. Aquest treball ha sigut editat pel segell internacional Xceed Records, que edita artistes d’Eslovènia, França i Espanya. Les influències de Third Karhan són diverses, i inclouen Boys Noize, Gesaffelstein, Crystal Castles, Justice, SebAstian, Vitalic, The Knife. Però també es reconeixen influenciats per grups de rock com White Stripes, Marilyn Manson, Black Keys i YeahYeahYeahs.

Aquest cap de setmana podrem gaudir dels Third Karhan al Maccao Club, i prompte anunciaran la seua gira d’estiu, que inclourà visites a Nantes i Ljubljana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €