Cartell eclèctic i de luxe per a l’Arenal Sound 2014

Biffy Clyro

Arenal SoundAquesta edició l’Arenal Sound de Borriana complirà cinc anys, i la cosa no podria pintar millor per a la commemoració. L’organització del festival, que se celebrarà del 31 de juliol al 3 d’agost, pot estar molt contenta. Des del primer dia, els packs d’entrades que han posat a la venda s’han anat esgotant.

Multitud d’artistes i dj’s es passaran pels escenaris que any rere any omplen de gom a gom la platja de Borriana. Pel que fa a confirmacions estatals estaran presents a l’Arenal Sound bandes com Russian Red, Sidonie, L.A, Miss Caffeina, Izal, Lori Meyers, Love of Lesbian, Polock, Estereotypo, León Benavente o Kostrok que tornen al festival després d’haver col·locat el seu èxit Right Now entre les cançons més radiades del panorama estatal.

A nivell internacional encapçalen el cartell propostes com les de Placebo, Die Antwoord, Crystal Fighters, Biffy Clyro, Satellite Stories, Editors, The Kooks, The Drums, Klaxons… A més, trobem un gran nivell de dj’s i artistes de l’escena electrònica actual, com Madeon, Knife Party, Boys Noize Dj set, Dirtyphonics o les propostes valencianes de Space Elephants o Ley Dj.

El català també tindrà presència en aquesta edició de l’Arenal, comptant amb una sèrie de bandes catalanes que estan traspassant fronteres. Es tracta d’Els Amics de les Arts, Mishima o La Pegatina. També trobem bandes valencianes com La Raíz, pletòrics en la seua gira d’enguany.

I és que si per alguna cosa destaca l’Arenal Sound és per la diversitat de propostes que ofereix. Artistes de diferents estils, de diferents països, i per a tots els gustos. També per la varietat de possiblitats que posen a l’abast del sounder, viatges amb vaixell amb algun deejay o grup, tendes d’acampada ja muntades o inclús un dia més de rave exclusiva, sols per a afortunats.

Encara pots fer-te amb els teus abonaments a la web del festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €