Deportes Cuatro tria l’onze més orgàsmic a ritme d’Orxata

Deportes Cuatro OrxataDe sobte un missatge a Facebook confirma el que dies arrere ens havia paregut veure a la televisió. “Los Manolos” de Deportes Cuatro trien l’onze ideal del que portem de Mundial. I mentre citen jugadors sona “Orgasme“: Keylos Navas (jugador del LLevant), Lahm, Godín, Thiago Silva, Rojo, Kroos, Pogba, Robben, James, Neymar o Messi.

La cadena del TDT estatal Cuatro utilitza una de les últimes cançons dels valencians Orxata en un dels programes de màxima audència. Sorpresos preguntem a Carles, dj del grup, i ens contesta que és la primera notícia que rep. Serà publicitat subliminal del CSA Patio Maravillas (Madrid)? Els Orxata estaran tocant allí este dissabte en el seu seté aniversari! A continuació el tall on podreu veure amb els vostres propis ulls “Deportes Cuatro” citant l’onze orgàsmic del Mundial a ritme d’Orxata.

I per si no tenim prou, no és ni la primera ni última vegada que els Orxata ixen a la televisió, el seu tema “Suavitat Universal” ja va eixir al programa Cosins Germans presentat per Ferran Torrent i Empar Moliner. Més concretament la cançó ix quan li fan a Ferran un massatge a Marina d’Or (minut 16).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €