SETMANA DESTROI: Almussafes, Gandia i Benitatxell

Setmana Destroi Almussafes Gandia Benitatxell

Ja t’has recuperat el Feslloch? Afanyat perquè comença la setmana destroi. 4 dies de concerts que et portaran d’Almussafes a Poble Nou de Benitatxell passant per Gandia. Si per alguna cosa destaca l’estiu valencià és per la multitud de propostes que els joves tenen al llarg de les setmanes tant de juliol, agost o setembre i que poden acabar en octubre si el bon temps ho permet.

Un exemple de la gran oferta musical del país és aquesta setmana. Un autèntic festival amb diverses localitzacions. El cap de setmana comença dijous a Almussafes, a les festes patronals un dels concerts és el que cada any produeix Pro21cultural enguany amb Orxata, La Raíz i La Gossa Sorda. Continuem baixant per la geografia valenciana divendres per parar al Gandia Sound Festival, dos dies de festival amb acampada, activitats per la vesprada i grans caps de cartells tals com Berri Txarrak, Boikot, At Versaris, o Los Chikos del Maíz. I arribem diumenge a La Marina Alta, a les festes de Poble Nou de Benitatxell on la nit de rock estarà protagonitzada per Smoking Soul’s i Mai Mai per acabar amb Atupa i Escala i Corda (dj set).

Qui diu que s’avorreix a l’estiu? Seràs capaç de completar la setmana destroi amb èxit?!

Planifica’t el viatge amb autobús, blablacar, amb autopista o sense, recorda que Almussafes i Benitatxell són concerts de festes, totalment gratuïts. Si no tens entrada per al Gandia Sound Festival, no esperes ja s’estan venent les últimes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €