Alcoi reviu el Moniàtic Festival

Alcoi tornarà a viure una edició del Moniàtic Festival, el festival de cultura, art, música i teatre independent i alternatiu organitzat en aquesta ocasió per les associacions Música de Telers, Insònit i Ateneu Cultural el Panical amb la participació activa de diferents col·lectius de la ciutat. Després d’anys de parèntesi, es recupera així una oferta refrescant i artísticament audaç que durant tres dies -18, 19 i 20 de setembre- permetrà al públic d’Alcoi i comarques properes gaudir de variades propostes a diferents espais de la ciutat.

Moniàtic Festival Alcoi MoniatrònikEl Festival Moniàtic va ser un esdeveniment organitzat com a resposta a l’exagerada despesa destinada al fracassat Mediatic Festival. Aquell Moniàtic, que va viure sis edicions, va significar tota una embranzida d’agitació cultural alternativa i underground, va aconseguir mobilitzar i estimular el panorama cultural i alternatiu local. Ara, diverses entitats han tornat a coordinar-se per configurar un programa ben atractiu.

Divendres 19 per als amants de la música electrònica al pub Bad Voodoo sessió de ‘Moniatrònik’ protagonitzada per DJ Sphere, Perk i Nandroid. Qui opte pel rock, podrà gaudir a La Nave de Max dels joves grups alcoians Tankats i Libertad Kondicional.

El dissabte 20 a l’Ateneu Cultural el Panical l’actor, cantant i director Marc Sempere introduirà la projecció d’Arròs Movie; i a partir de les 17.30 hores a l’escenari del solar contigu al Panical, actuaran els grups Los Koplowitz, We Are Not Brothers, Antiguo Régimen, MKM, Trocamba Matanusca, Ix + Víctimas Civiles, Marco Pompero i El Diluvi. Paral·lelament a l’interior nova dosi de Moniatrònik, amb Yin Elek, Ania Bruster, TIM, Deriodesi (Live), Blue Dot, Turbo Inferno (Live), Tourian i Lozano.

Des de l’organització ens han indicat que el programa encara pot experimentar algunes variacions, ja que està pendent d’incorporar algunes sorpreses al voltant del festival. En els propers dies s’aniran desvetllant totes aquestes novetats. L’entrada als concerts i activitats és gratuïta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €