Llarga Festa de Benvinguda a la UV

cartell_completUn any més, la Universitat de València presenta la programació del seu Festival de Benvinguda -festa de benvinguda ja es queda curt. Organitzat per la Delegació d’Estudiants i el SeDi, la proposta té com a objectiu la difusió de l’oferta d’activitats culturals i socioculturals que proposa la Universitat. Com en totes les edicions, també podrem gaudir dels Concerts de Benvinguda, que començaran aquest mateix cap de setmana.

La música indie estarà molt present a l’Auditori de Burjassot el dissabte 4 d’octubre. A partir de les 19:30h actuaran Fuel Fandango amb el seu fi de gira Trece Lunas i Niños Mutantes, que continua amb la presentació del seu últim disc El Futuro. També hi seran els murcians Varry Brava amb Arriva.,  que ja promet ser tot un èxit acabaet de traure del forn; i la Dance Revoultion dels sevillans La Suite Bizarre.

El preu serà de 5€ per a les 500 primeres entrades adquirides per a estudiants de la UV, 8€ per a la resta d’estudiants de la UV i 16€ per al públic general. Serà necessària la presentació del carnet universitari junt amb l’entrada amb preu reduït. Podeu adquirir les entrades ací, o a la Casa de la Cultura de Burjassot.

També València, al jardí Botànic de la UV, acollirà al llarg del mes les actuacions del cantautor Depedro, el rock americà de El Meister i el valencià Tórtel amb el seu tercer treball “La Gran Prueba”. Les dates seran el dijous 16, divendres 17 i divendres 31, respectivament. L’obertura de portes serà a les 20h i preu és de 3€.

Continuem amb més música alternativa a la sala Salomé – antiga Noise –, de la mà de Els Amics de les Arts i Senior i el Cor Brutal el dijous 23; i de Second i My Sad Captains el dijous 30. Ambdós concerts a partir de les 21h amb un preu de 5€. Podeu fer-se amb l’entrada anticipada ací.

I per últim, ja el 13 de novembre, Tardor i la Trocamba Matanusca tancaran el festival a la Sala El Loco. Els valencians preparen el que serà el seu segon cd Una Ciutat Invisible i els ritmes balcàncis de la Trocamba de segur que faran el millor fi de festa possible.

Recordem que, amb beneficis adquirits es donarà suport a Pobresa Zero.

Fuel Fandango

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €