Últimes hores per al Castalla Rock Festival

A poques hores del Castalla Rock Festival vos deixem amb les últimes indicacions que ens envia l’organització. Afirmen que han estat “unes setmanes de nervis, i moltíssima feina per part del col·lectiu Musical de Castalla, l’Ajuntament i Pro21, ens hem deixat la pell, per tirar aquest projecte avant. Hem corregut i assumit riscos, però a hores d’ara, amb més de 1000 entrades venudes, i una expectativa d’ unes 1700 persones al festival; ja només queda gaudir del que segur serà un gran festival, i tractar de consolidar-lo com a un referent de la música al sud del País Valencià any rere any“.

El Diluvi, en representació dels músics de Castalla ens confessen que “hi ha nervis per diferents coses, la primera pel cartell, tal volta dels més potents que hi ha hagut aquest any als concerts i festivals del País Valencià, també clar està per la gentada que s’espera, encara que moltes vegades és més complicat i fa més nervi tocar davant de poca gent que davant de molta gent.

Però estem més nerviosos pel tema organitzatiu que no pel musical, formem part del Col·lectiu Musical que està també darrere de l’organització de tot açò, i és una aposta molt valenta i arriscada. Esperem que tot vaja bé, ja que sembla que el clima i la gent han respost de moment, i positivament, que és el millor“.

A continuació teniu les últimes indicacions que ha anunciat el Castalla Rock Festival en les seues xarxes socials com els preus, sopars i horaris definitius. Aquesta nit ens veiem al Velòdrom.

Castalla Rock Festival

Castalla Rock Festival

Castalla Rock Festival

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €