Arenal Sound confirma Zedd, We Have Band, La Roux o Rudimental per a l’edició 2015

Arenal Sound 2015El festival de Borriana llança una nova tanda d’artistes que passen a formar part del cartell de la sisena edició i que s’uneixen a les confirmacions de Zedd, The Subways i Everything Everything de fa unes setmanes.

Després d’anunciar al britànic Mika, Nero, Zedd, o We Have Band, Arenal Sound llança una nova tanda de confirmacions que s’uneixen a un cartell encapçalat per Rudimental, The Kooks, Nervo, John Newman, Tom Odell, Vitalic, Nero, Vinai, The Ting Tings i La Roux entre altres.

Els californians We Are Scientists seran una de les grans actuacions de indie rock de la pròxima edició. Després de vendre més de 100.000 còpies en els primers 6 mesos amb el seu segon àlbum d’estudi With Love and Squalor va arribar l’àlbum Brain Thrust Mastery, aconseguint el lloc #13 en els UK Albums Charts. A més, els integrants de WAS, van protagonitzar la seua pròpia sèrie de TV, anomenada Steve Wants His Money. El duo francés The Shoes ompliran d’energia el recinte d’Arenal Sound amb el seu Electro Pop i les seues col·laboracions amb artistes com a Lana del Rey, Shakira, Woodkid o Santigold. Els escocesos Twin Atlantic és la tercera banda internacional que també estarà en la sisena edició del festival de Borriana.

I açò no és tot, també estaran en els escenaris d’Arenal Sound el grup britànic Don Broco, i les bandes estatals Dinero, Full, Amatria i Correos a més dels dj’s Elyella que tan bons moments ens han proporcionat a Borriana.

Al maig hi haurà noves confirmacions mentre que els abonaments poden adquirir-se des de 52,50€ fins al 26 d’abril o fi d’existències.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €