Rabolagartija, la nova proposta de Villena

RabolagartijaLa innovació i el sorgiment de festivals ha sigut la part important d’aquest any. El mític Aupa Lumbreiras ha deixat el poble de Villena per a rebre el RaboLagartija, un festival que enguany es celebrarà el dia 15 d’agost i amb un preu de 25 euros.

Música Indie, hip-hop, ska, rumba o reggae seran les propostes de la promotora Sufriendo&Gozando. Al poliesportiu de Villena arribaràn grups com Dremen, procedents de la capital o Zoo, que portarà els ritmes i olors de La Safor.

La capital també aproparà al municipi alacantí el grup de Anita Kuruba, Canteca de Macao, que estarà aportant els seus ritmes flamencs i les melodies amb influència de l’orient.

El ska més extrem vindrà de la mà de Trashtucada, grup que amb la seua cançó «de festi? vale» ha aconseguit posar part de la seua música i esforç en els festivals més importants de tot el país. I el funck rock més veterà estarà representat per la mítica banda O’funckillo.

La veterania també estarà protagonitzada per El Puchero del Hortelano, eixa banda granadina que finalitzarà la seua etapa artística amb una gira pels festivals més reconeguts del panorama musical.

A més, la imatge del hip-hop estarà representada per les dones. Dos grans de la música. Per una part, La Mala Rodriguez, artista coneguda en l’àmbit nacional i internacional i, per altra banda, Amparo Sánchez, artista reggae que amb la seua veu peculiar no deixarà indiferent a ningú.

Una festival ple de  frescura, festa i diversió amb un conjunt d’estils que formen la unió global del concepte de la música.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €