The Hives actuarà a l’Arenal Sound 2015

Amb vora 50 dies perquè comence la sisena edició del festival de música independent i electrònica per excel·lència, l’Arenal Sound confirma com últim cap de cartell la banda sueca The Hives. De la mà d’aquesta banda s’han confirmat grups com els londinencs Is Tropical o l’equip d’italians Dj’s From Mars.

as_cartelAl capdavant de les confirmacions i en lletra gran,  The Hives posarà energia i ritme en directe junt amb grups internacionals d’èxit com Rudimental, els britànics The Kooks, Mika, John Newman o Nero, i de nacionals com Supersubmarina, La Pegatina o Angel Stanich entre d’altres.

Amb centenars de milers de seguidors arreu del món, The Hives, amb el seu garage rock i la posada en escena en blanc i negrees posiciona com un dels grans directes de la sexta edició de l’Arenal Sound. L’èxit comercial els va arribar després de publicar del seu segon àlbum Veni Vidi Vicious (2000), sobretot amb la cançó més coneguda “Hate To Say I Told You So“, que de ben segur ressonarà a Burriana.

Ara només queda per conèixer les bandes i DJ’s ganyadors del concurs, la programació del Pool Stage i els artistes que actuaran a la festa secreta #ClandestineSound, la qual no sabrem fins ben arribats al 28 de juliol. En els pròxims dies, a més, coneixerem les actuacions per dies. Si encara no tens les entrades per a l’Arenal Sound 2015, encara es poden adquirir online.

Cançó oficial de l’Arenal Sound

El festival de Borriana torna una edició més amb el llançament d’un tema oficial. Una cançó composada i produïda per les promeses de l’electrònica estatal com són Subshock, Evangelos i Sandro. A continuació podeu veure el videoclip de “All I Know” a través de Jetlag Recordings.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €