AspeSuena 2015: el millor rock, indie i pop independent

aspesuena

Els propers 31 de juliol i 1 d’agost tindrà lloc a Aspe la quarta edició de l’AspeSuena. Enguany els assistents podran gaudir d’una selecció de bandes estatals que sembla eixida directament del cartell de qualsevol gran festival indie. La diferència és que l’AspeSuena és totalment gratuït. Dos nits amb la millor música independent protagonitzades per El Columpio Asesino, Sidonie i Standstill, i en les que participaran també Varry Brava, Tortel i Siberian Wolves.

AspeSuena: un festival en creixement

El festival creix un any més, però continua amb la filosofia de combinar grans noms estatals amb propostes valencianes. Aquest és el cas de Tortel i Siberian Wolves (València i Xàtiva respectivament), que demostraran perquè són dos de les bandes valencianes que més atenció atrauen al panorama independent.

Tancaran les nits diverses sessions amb Los Atomos Djs, La Ponderosa Djs, Súbete a Mi Nube Dj Set i Estereobrothers entre d’altres. La cita serà una de les últimes actuacions de Standstill al País Valencià.

Standstill Aspesuena

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €