High Times i el caloret: nou videoclip

High Times ens refresca l’estiu

La banda de reggae catalana High Times ha publicat un nou videoclip del seu tema més estiuenc. Es tracta de ‘Fa Calor’, cançó inclosa al seu últim disc Fins que surti el sol i on col·laboren Joan Garriga (Dusminguet, La Troba KungFú) i Carles Belda. La peça està rodada a la Platja del Prat de Llobregat per la productora valenciana Graphic Records, artífex també dels últims videoclips de Mai Mai, Smoking Souls, Los Chikos del Maíz i Vadebo entre d’altres.

10314604_10153189147888632_4551370310482294297_n

High Times

High Times continuen presentant ‘Fins que surti el sol’

Eixe és el nom del tercer disc de la banda barcelonina de la Vila de Gràcia. Un treball que compta amb dotze nous temes, a ritme d’ska i reggae que ja vareu poder sentir amb “Potser demà” el seu primer senzill.

El disc dels High Times obre amb “Fa calor”, tema de melodies enganxoses protagonista d’aquest article. Destaca la participació de Joan Garriga ( La Troba Kung-Fú) i Carles Belda (El Belda i el Conjunt Badabadoc) a la veu, a duo per primera volta. Una col·laboració també destacada és la de Xeriff Monlleó de Dr Calypsoa “Paradís Fiscal“, una de les lletres més reivindicatives.

En aquest tercer disc podrem trobar cançons pròximes a The Specials o The Selecter o temes més clàssics que recorden a Derrick Morgan o Skatalites. Ha estat un treball gravat i produït a Torelló, per Marc Serrats i Albert Vila (Dijous Paella, Xerramequ Tiquis Miquis, entre altres) . Pots escoltar “Fins que surti el sol” a l’Spotify, Deezer o ací mateix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €