Juego de Tronos es rodarà a Peníscola

Juego de Tronos a Peníscola

Des de la producció de la sèrie estatunidenca han confirmat que Game of Thrones (en valencià Joc de Trons i en castellà Juego de Tronos) ha triat Peníscola i Girona com a escenaris per algunes de les seqüències de la seua sisena temporada. Està previst que es convoquen els càstings d’extres per al mes de juliol. Entre els extres triats per a les escenes de Peníscola podria trobar-se el mateix Príncep Harry d’Anglaterra tenint en compte que ha confessat públicament que és fan de la sèrie i li agradaria aparèixer en ella. La pròpia HBO l’ha convidat oficialment a realitzar un cameig en Joc de Trons.

Aquesta gravació, programada per al 2015, es durà a terme amb “la total col·laboració” per part dels Ajuntaments de Girona i Peníscola, els seus respectius alcaldes, Carles Puigdemont i Andrés Martínez, i les Film Office d’ambdues ciutats. Quant als serveis de producció a Espanya, estaran a càrrec de Peter Welter amb Fresc Film Services.

juegodetronos-peniscola

Els fans de Joc de Trons ja han generat imatges de la ciutat valenciana amb elements de la sèrie.

Basada en la sèrie de llibres best-seller de gènere fantàstic ‘Cançó de gel i foc’, de George RR Martin, la sèrie d’HBO conclourà l’emissió de la seua cinquena temporada de deu episodis al juny i començarà a rodar la sisena temporada a Belfast a finals de juliol d’aquest any.

Els productors executius de Joc de Trons són David Benioff, DB Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger i Bernadette Caulfield; els coproductors executius, Guymon Casady, Vince Gerardis i George RR Martin i com productors, Chris Newman, Greg Spence, Lisa McAtackney i Bryan Cogman. La sèrie és una història èpica de traïció i noblesa, ambientada en el continent de Ponent, on estius i hiverns poden durar anys.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €