Juego de Tronos comença el casting a Peníscola

Plaza-de-Toros

Hui dilluns 6 de juliol comencen (i previsiblement acabaran) a Peníscola els castings per a triar 800 homes i 400 dones per fer d’extra a la superproducció d’HBO Game of Thrones (Juego de Tronos en castellà i Joc de Trons en valencià). El procés de sel·lecció es realitzarà al Pavelló Poliesportiu (carrer Marjal). Ha començat hui a les 8h del matí, i està registrant una bona participació. El càsting només continuaria demà 7 de juliol si no es completa el cupo d’extres necessari, cosa poc probable.

juego de tronos

Juego de Tronos tindrà paisatges valencians

El rodatge de les escenes a la localitat valenciana de Peníscola tindran lloc entre l’1 i el 9 d’octubre, i aprofitaran l’antic entramat urbà del municipi, així com el seu castell i voltants. Només queda saber si sabrem reconèixer Peníscola a la serie una vegada haja passat pels efectes visuals i especials de la serie.

juego-de-tronos

 

L’Ajuntament de Peníscola ha destacat aquest dimecres que el rodatge d’algunes escenes de la sèrie ‘Joc de Trons’ en aquesta localitat castellonenca pot tenir un impacte “brutal” a nivell de promoció turística de la ciutat, “tenint en compte que és una de les sèries més vistes de la història de la televisió i la cinquena temporada es va a emetre a 170 països “. Sobre això, el consistori ha explicat que Peníscola és “una destinació nacional molt consolidada i el rodatge de ‘Joc de Trons’ pot ser una porta oberta a la promoció internacional de la localitat”. L’Ajuntament ha assenyalat que s’estan barallant diverses localitzacions per al rodatge, encara que no es poden revelar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €